Ticketshop
voor excursies en evenementen
stuur mij beekzicht nieuws

De Ticketshop van Beekzicht

Door het jaar heen organiseert Landgoed Beekzicht excursies en evenementen. In deze ticketshop kunt u eenvoudig de entreekaarten bestellen voor het evenement van uw keuze. De entreetickets komen in uw winkelmand. Daarna vult u uw persoonlijke gegevens in en rekent af met iDeal. Nadat uw betaling geslaagd is, ontvangt u een bevestigingmail met factuur, die tevens uw entreebewijs is.

Fietstocht met proeverij van landgoedproducten | zaterdag 16 juli '22

Proef de streek en ervaar 'Puur van Beekzicht'. Stap op de fiets voor een 20 kilometer lange fietstocht door ons unieke landschap en proef onze 3 heerlijke landgoedbieren en onze streekproducten. Onderweg komt u meer te weten over de oorsprong van onze landgoedproducten en van onze bijzondere lokale landgoedbieren.

U start bij kwekerij Hop voor Bier in Empe voor een rondleiding langs de typische ranken waaraan de hop groeit. Dan fietst u langs de graanvelden van Boerderij de Kolke waar u een kijkje kunt nemen in de landgoedwinkel vol met producten uit de streek. In het graanveld krijgt u uitleg over het bierbrouwproces van de enthousiaste vrienden van brouwerij Chamaven uit Zutphen. De route vervolgt door bossen en velden en sluit af op het unieke gagelven met een bierproeverij en een streekborrelplank met landgoedkaas. Na afloop krijgt u één van onze bieren mee naar huis met een kleine streektraktatie. 

De fietstocht start tussen 14.00 uur en 15.00 uur en eindigt tussen 17.00 en 18.00 uur. Startlocatie: Hop voor Bier, Hommelstraat 2, 7399 RK Empe. Tickets kosten € 15,00 per persoon en zijn te koop in onze Ticketshop. 

Deze fietstocht is uitverkocht.

Bierfestival Beekzicht, proef de streek | zaterdag 20 augustus '22 | GEANNULEERD

Helaas annuleren wij ons Bierfestival van 20 augustus aanstaande. Het grote aanbod aan zomeractiviteiten maakt de concurrentie groot vermoeden wij, waardoor we helaas minder kaarten hebben verkocht dan voorzien.

Maar bierliefhebber, niet getreurd! Voorjaar 2023 wagen wij opnieuw een poging om je de lekkerste lokale bieren en hapjes uit de streek te laten proeven. Houd onze agenda op Facebook goed in de gaten.