Uitgebreide Beekzichter Fietsroute | 18 km.
download de fietsroute download de folder

Beekzichter Fietsroute | 18 km.

Ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van landgoed Beekzicht is deze uitgebreide fietsroute samengesteld. De fietstocht brengt u langs de mooiste en meest idyllische plekken op het Landgoed. De route duurt zo’n twee tot drie uur inclusief de diverse korte stops en start bij het Tolhuisje aan de Rijksstraatweg 34 in Voorst.

Deze fietsroute is een uitgave van Landgoed Beekzicht (Copyright 2020 | landgoed Beekzicht). Met hartelijke dank aan de Oudheidkundige Vereniging Voorst.

Hoe werkt de app

De Beekzichter Fietsroute App neemt u mee op een afwisselende fietstocht over het Landgoed. Onderweg worden 22 punten belicht met allerlei achtergrondinformatie over de historie, het landschap  en over de boerderijen op het Landgoed. U vindt de 22 punten met doorlink naar de achtergrondinformatie onder de fietsroutekaart op deze pagina. De fietsroute start bij het Tolhuisje aan de Rijksstraatweg 34 in Voorst.

Aanmelden Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op landgoed Beekzicht? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief, de 'Beekzicht Bode' en volg ons op Facebook.

Aanmelden