Bijzonder cultureel erfgoed
van Veluwe tot IJssel
WORD VRIJWILLIGER
Aanmelden Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op landgoed Beekzicht? Meld u aan voor onze nieuwsbrief, de 'Beekzicht Bode' en volg ons op Facebook.

Ruimte voor ontspanning

Contact met Beekzicht

Heeft u een vraag over Beekzicht of wilt u iets melden aan de beheerder Gerard Koopmans? Stel dan uw vraag of geef uw melding door via het contactformulier. De beheerder neemt dan contact met u op. Volgens de nieuwe privacy wetgeving gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt binnen onze organisatie voor het doel waarvoor u toestemming heeft gegeven. Uw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld.

Adres kantoor Landgoed Beekzicht
Beekzichtweg 42a, 7383 GA in Voorst. 
Telefoonnummer van Gerard Koopmans, beheerder: 06-50213298
E-mail: info@landgoedbeekzicht.nl 

Stel uw vraag

Uw privacy

Landgoed Beekzicht B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Klik op onderstaande button voor ons Privacy-reglement.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@landgoedbeekzicht.nl.

NAAR PRIVACY-REGLEMENT
Instandhouden van bijzonder erfgoed